Ironin i detta


Medan tant brun, grön och gredelin gör allt för att bromsa åldrandet genom att hänga i gardinstånger, gå på fullmoon-parties och använda hemorrojdkräm under ögonen.. Ja då får Tompen i uppdrag att gå på en casting för killar som är mellan 25-30 år gamla. Och blir ombedd att ljuga och säga att han ar 26. Tompen tittade på sitt lena ansikte i spegeln, fick panik och bad om min hjalp. Jag satte på honom grevekavajen vilket gjorde honom MINST 2 år äldre. Men något fattades. Vad bär en typisk Äldre Man runt på? Såklart! En bok som sticker upp ur kavajfickan! Så oerhört MOGET. Dock vågade inte Tompen ha en engelsk pocket i fickan utifall castingmänniskorna skulle fråga massa frågor om den. Inga av mina psykologiböcker dög, och CIssis vampyrtitlar fick även dom nobben (I just can’t see why..) Så vi valde Elin’s “Alla Får Ligga”-pocket. Den har dessutom mörkt röd färg och snirkliga guldbokstäver. Väldigt vuxet och sofistikerat.

Så travade han iväg, som en 26 årig man med en pocket i fickan. Allt detta medan vi kvinnor i familjen börjar närma oss tendenserna att dra ifrån 5 år från verkliga ålder. Förutom Cissi, som hävdar att hon bara blir “snyggare och snyggare” för varje år som går. Ja, det har ju bilderna på bloggen verkligen bevisat.

2 thoughts on “Ironin i detta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s