Join our book circle


Kix och jag har äntligen startat en bokklubb. Äntligen säger jag givet bådas våran kärlek till böcker. Den består än så länge bara av henne och mig, vilket förvisso inte är så dåligt, och första boken är den sockerfina ‘When god was a rabbit’.

Nästa bok planerar jag att vara en av mina fantasyböcker men det har jag inte riktigt berättat för Kix än. Kix, nu vet du. Antingen ‘Son of a witch‘ (fortsättningen på wicked) eller ‘A discovery of witches‘ (som dan brown fast med häxor). Man skulle kunna säga att temat för April är häxor. Det kan anses vara både tur eller otur. Temat för april hade kunnat vara dystopiska skildringar av lepra och våldtäkt (covenant serien) eller en 13 böcker 15 år lång serie (Robert Jordan)

Jag tycker att du ska skatta dig lycklig Kix.


Me and kix have started a book club. We read cute little stories about rabbits and eat sugarcoated almonds while giggling in our PJs. I am wondering how to bring evil, destruction and vampires in to this. My plan is to make furry, rabbit covers for Machiavelli and then, in the middle of that one hide ‘The game of thrones‘. That way she wont know what hit her but she will be all eviled up.

1 thought on “Join our book circle

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s