Golden memories

Me and my swedish girls had a blog back in the days. It was less suited for parents. Therefore the name and address have fallen into the mists of history and will never leave the minds of those who were in the circle of trust (that means, did the same stupid things as we used to do).

I fell upon it today.

We had fun, crazy, single, party fun. Hangovers, boys and stories how to survive being 25. All of that with the best girls in the world. It died when I moved here.

This is one of the last posts ever written:

Från S:

C, jag har drabbats av spearationsångest! Helt plötsligt har det gått upp för mig att vi inte kommer att bo i samma land, det är ju jättekonstigt! Jag saknar dig redan!

Från Lilla B:

S, prata inte om sep-ångesten!!! Jag funderar på att kedja fast Mutte på Norrby och svälja nyckeln och bajsa med förbundna ögon i en vecka för att inte veta vart/när/hur nyckeln kom ut!

Från C:

Jag veeeeet! Jag tror att det är det min ångest egentligen handlar om. Jag kommer inte få ha mitt underbara, galna liv med världens bästa tjejer längre. Även om det går berg och dalbana finns det alltid en sak som är helt underbar och det är ju ni. Seperationsångest är bara förnamnet.

Från Lilla B:

Mutte, INTE hej då, bara på återseende! S åker ni ner med C? kan ni inte tänka er att komma ner samma helg som jag är där? Eller det kanske blir lite too much för dina rummisar att introduceras för oss alla på en gång? Kanske gör dig en björntjänst då C? S vad säger du S om att ta en lång weekend i London över Valborg nästa år? 1 maj är på en lördag vilket betyder att man har halvdag på fredagen att ta ledigt/kompa ut?

Från S:

Du, om du sväljer nyckels finns risken att det aldrig kommer ut, precis som vår plugg. Apropå sånt drömde jag inatt att vi var tillbaks på Roatan, och redan första dagen hann jag få crèmebajs och kaskadkräkattacker 🙂 Jag kom till klarhet i att det var vattnet jag inte tålde, så nästa gång ska jag vara jätteförsiktig m kranvattnet. Men jag var inte ledsen för det, jag var ju i paradiset…

Translation: Bella is saying she will swallow the key and poo blindfolded after handcuffing me to a tree so that I cant leave the country

And this is from when i moved here

‘Även om det mesta av våra liv händer via mailen och än mer så sen jag flyttat till Londres så kan även SMS vara en källa till roliga insikter.

Den här konversationen tog plats när Lilla B precis kommit till London för att hälsa på mig och jag bott där 2 veckor.

Från Lilla B:
Kan jag låna en handduk?

Från C:
Ja, ta den lilla ljusblå handduken

Från Lilla B:
Den som egentligen är en badrumsmatta

Hepp, så kan det gå. Inte lätt när man flyttar till ett nytt land och till mitt försvar hade den ingen gummisida (förvisso en något annorlunda storlek)

Translation: I dried myself with a bathroom mat for a month without even realizing it. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s